Josep M. Allué : Játékok nagy könyve

Könyvajánló

A játék az egyik legjobb szabadidős tevékenység, amelyet családunkkal, barátainkkal, az iskolában, vagy akár egyedül is élvezhetünk. Ha valaki játszik, egyszerre szórakozhat, próbára teheti képességeit és jól érezheti magát mások társaságában.

A kötetben  250 egyszerű, érdekes és mókás játékot gyűjtöttünk össze azzal a szándékkal, hogy bármikor játszhasson mindenki, amikor csak kedve tartja, és élvezze ezeket a pillanatokat. Az anyagot három nagy fejezetre osztottuk, hogy az Olvasónak könnyebb legyen a választás, s akár rögtön kezdődhessen is a játék: ötletes játékok: ülve is játszhatók, valamint ideálisak utazáshoz, illetve az asztal körül. játékok a szobában: ezekhez saját otthonunk, a tanterem, vagy más helyiség is kitűnő helyszínként szolgálhat. játékok a szabadban: nagyobb területre (kertbe, rétre, vízpartra stb.) alkalmasak.
A könyvben a világos és szórakoztató formában bemutatott, illusztrációkkal és praktikus leírásokkal  ellátott játékokból bárki számtalan ötletet meríthet ahhoz, hogy szabadidejét még tartalmasabban tölthesse el.