Könyvajánló

Könyvajánló sorozatunkban szeretnénk megismertetni, olvasóink figyelmébe ajánlani olyan könyveket, amiket mi magunk is használunk munkánk során.

Olyan olvasmányokat válogatunk össze, amik szakemberek és szülők számára egyaránt jól használhatók, gyakorlati jellegűek. 

Reméljük praktikus útmutatásul szolgálnak az általunk ajánlott szakirodalmi művek, és hasznos tudást adnak át az olvasóknak.

Legutóbbi könyvajánlásunk

  • dr Richard C. Woolfson: Boldog baba

    Elmélet és gyakorlat a születéstől 15 hónapos korig.

    Hasznos kézikönyv szülők és gondozók számára, akik szeretnék helyesen ösztönözni a baba fejlődését élete első 15 hónapjában. Az elismert gyermekpszichológus tanácsai segítik az olvasót, hogy könnyebben felismerje és a fejlődésben helyesen ösztönözze gyermeke természetes képességeinek kibontakozását.

    A könyvben különálló fejezetek tárgyalják az egyes témákat: szem-kézkoordináció, nyelv, tanulás, mozgás, szociális és érzelmi fejlődés. Számos hasznos tanács és játék szolgál többek közt a járás és a beszéd elsajátításának elősegítésére is.

    Az egyes fejezetekben külön kiemelt praktikus tanácsok, gyakori kérdések és válaszok, valamint összefoglaló fejlődési táblázatok könnyítik meg az eligazodást.